Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes sztárok

 Justin & Selena

 

Justinról és Selenáról a Joepie-t Belgium magazin megvizsgálta az ügyet hogy vajon kettőjük között mi is lehet.

http://i45.tinypic.com/241tuhh.jpg

"Abszolút Selena az én ideálisnőm"-mondta Justin.

Még van egy csomó lány de mit tehetünk az ellen ha Justin Bieber szíve hevesebben ver egy másik lány miatt?Különösebben úgy tünik hogy Selena Gomeznak nagy szerencséje van.Egy bemutatón Kanadában Justin találkozott Selena Gomezzel

Justin azt mondta miután találkozott vele egy barátjának hogy ez az ideális nő.."Szép a mosolya szép a  haja szép a szemei....ő egyszerűen fantasztikus "

Justin Bieber Selena Gomez és  Taylor Swift mind jó barátok.Justin azt mondta az E!Online Magazinnak hogy az ő legjobb barátai Selena Gomez és Taylor Swift..."Körülbelül egy héttel ezelőtt mikor Selena és én voltunk Los Angelesbe elmenntünk a vidámparkba és felültünk a hullámvasútra.Én jobban féltem mint ő."

Tehát ez most barátság vagy szerelem mi Justin?:O


 

Justin Bieber és Selena Gomez

 

2010.01.02. 11:10, bubblebum^^

http://i49.tinypic.com/16kcfq1.jpg

Miután Justin Bieber és Selena Gomez fellépett a Dick Clark's New Year's Rockin 'Eve Las Vegasban Selena és Justin beszélgetett a twitteren!

Selena:"Köszönöm a lehetőséget hogy ott lehettem veled a szinpadon J:) Remélem hogy mindenkinek egy csodálatos szilvesztere volt"

Nem sokkal azután Justin válaszolt Selenának hogy:"Egy jó ideig.Az új év jobb lesz.Köszönöm a szereteted"Mizujs Justin Bieber?:)

eredeti vagy szerkeztett kép?

2010.04.07. 16:13, bubblebum^^
köszi Reninek a képet!

 

Nem teljesen biztos hogy a kép valódi.Lehet hogy csak egy összeszerkeztett kép vagy éppenséggel más.De feltételezhető a képről hogy Justin Bieber és Selena Gomez az!DE lehet hogy a kép tényleg igazi!Vagy nem..

                                  http://i41.tinypic.com/24fzsbn.jpg


Selena és Justin: közös duett?

Selena nyilatkozata alapján tisztán látható, szívesen készítene egy közös dalt a kanadai popsztárral, és reméli, hogy ez a kívánsága hamarosan meg is valósul.

Mióta Justin elénekelte Selenának a "One Less Lonely Girl" című számot a színpadon, az emberek vagy azon gondolkoznak, hogy 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, vagy pedig azon, hogy készítenek-e közös duettet. Az utóbbiról a "Wizards of Waverly Place" sztárja azt mondta, benne lenne. 

"Igen, szerintem meg fogom kérdezni, hogy akarja-e" - nyilatkozta Selena az M magazinnak. "Mostanában nagyon elfoglalt, főleg mióta elindult a turnéja, amit teljesen megértek. Annyira szeretem azt a srácot. Totál inspirál több dologban is." 

A Disney-sztár hozzátette: "Justin az egyik legjobb barátom lett. Szóval egy közös duett egy valóra vált álom lenne mindkettőnk részéről. Szerintem jó szórakozás lenne, reméljük, megtörténik!"

 

 

 


 

Selena szerelmei

 Taylor Lautner & Selena

Taylor és Selena állítólag egy állom pár voltak, vagy mégsem ? Hamar véget ért a románc köztük.

Selena nem is nyilatkozott sehol sem Taylorról.

 

David Henrie & Selena

Tényleg igaz , hogy David és Selena jártak ? Selena nyilatkozott az újságnak, hogy Daviddal nem jártak eggyáltalán , csak randizgattak egy párszor.

˝Nem jártam Daviddal és nem is akarok ő csak egy barát de néha közbe jött egy pár randi˝.

 

 Selena + Miley  Pasijai !?

 

 

Miley Cyrus és Selena Gomez kapcsolata sohasem volt felhőtlen, és bár akadtak átmeneti időszakok, most újra egymás ellen fordulhatnak. A legújabb problémát Miley fehérneműmodell barátja, Justin Gaston okozza. A 16 éves énekesnő először akkor veszett össze barátnőjével, amikor az elcsábította tőle volt barátját, Nick Jonast, a Jonas Brother legfiatalabb tagját. Nemrég azonban úgy tűnt, a két barátnő kibékült, ám most itt az újabb vita: Gomez Miley szerint ugyanis szemet vetett jelenlegi barátjára is. Néhány héttel ezelőtt a pár a hollywoodi- Koi étterembe ment vacsorázni, ám ott volt a spanyol származású Gomez is, ott pedig a következő történt: 

„Miley teljesen kiborult, miután elhagyta az éttermet.” – mesélte egy szemtanú. Azt mondta, hogy Selena szemezett Justinnal és flörtölt is vele. 

A HM sztárjának azonban nemcsak az ismerkedés terén vannak sikerei, hanem munkája terén is: Madonna fog neki ugyanis tanácsokat adni. Az énekesnő rendszeres problémája hogy az előadások alatt torokirritációtól szenved, és a két sztár egy közös barátja összehozza őket, hogy az 50 éves popikon elmondja tapasztalatait a feszült hangszálak kezelésével kapcsolatban.

 

 

Miley Pasijai

Miley nem egy pasifaló - állítja a híres pop-rock énekesnő magáról. Nos, szerintem se a szerelem a legfontosabb a fiatal tinilánynak. :) De azért kukkantsuk meg a pasijait! ;)

_____________________________________________________

MILEY ELSŐ RANDI ÉLMÉNYE:
Elmondja Miley Cyrus

Még ovis voltam, bár ez így furin hangzik. :) Szüleim átvittek a legjobb barátomhoz, akivel szerelmesek voltunk egymásba. A Muppe Babies-t néztük, amikor a kezünk összeért. Hihetetlenül izgultam! Ma már, hogy megnőttem ilyesmitől és ennyitől nem igazán indulok be! :)

MILEY A FIÚKRÓL:
Elmondja Miley Cyrus

Általában azokat a fiúkat szeretem, akik vagy zenészek, vagy benne vannak valamilyen szinten a zenei világban, mint én is. Olyan fiúra van szükségem, aki sokkal nyugodtabb, min én, mert én hiperaktív vagyok. :) Édesanyám úgy gondja, hogy a fiúnak feltétlenül szüksége lesz egy jó telefon-előfizetésre, hasonlóra, mint az enyém, hogy a számla ne legyen felháborítóan magas. Magasra állítom a színvonalat amikor fiúkról van szó. Édesapám azt mondja, minden lánynak így kellene csinálni! Én délről, pontosabban Tenessee-ből származom, és ott lent, mi szeretjük őrizni a hagyományokat. Ha egy fiú teszik nekem, akkor fontos, hogy rendes, figyelmes legyen, de legfőképpen édesapámnak jóvá kell hagyni a dolgot kettőnk között! Úriember kell legyen; igazi rendes srác!

_____________________________________________________

MILEY ÉS A PASIJAI:

Ő itt Justin Gas. Miley-val csak pár hónapig tartott a kapcsolatuk, utána egy kis incidens miatt szakítottak. Miley egyszer azt nyilatkozta a Bravo! magazinnak, hogy: "Nem bánom a szakítást - így jobb lesz mindkettőnknek!" Nos, Miley.. elragadóan túlesel sok dolgon, ezen is! :D

---------

Na igen, az álompár! ;) Miley és Nick Jonas, a Jonas Brothers tagja sokáig voltak együtt - pontosan 3 hónapig. Ez volt Miley leghoszabb kapcsolata, a Jonas tagjával. :) Nagyon szerették egymást, de a
távollét miatt, és a turnék miatt, a távolság miatt szakítottak három hónap múlva.. mindketten nehezen estel túl ezen a dolgon..

--------------

Liam Hamsworth... milyen csodálatos név - Mileynak is az volt.. egy ideig! Liam-mel a kapcsolatuk 2 hónapig tarott. A szerelem lángolt, ahogy azt a képen is látni. :) Miley és Liam sokszor jártak strandra, ez is egy közös hobbijuk volt.. Hogy miért szakítottak? Távolság, turnék..

-----------

Miley Paul Berker-rel is összeszűrte a levet.. ez volt a legrövidebb tartó kapcsolata: mindössze 20 napig tartott.. a szakítás oka az volt, hogy nem is éreztek egymás iránt igazi szerelmet és Paul megcsalta Miley-t..

---------------

Hogy ki is volt ez a fiatalember, aki ennyire kacérkodik Miley-val? Nos, nem tudni.. azt tudjuk, hogy az ifjú hősünk keresztneve Thomas.. az ő kapcsolatuk mindössze egy hónapig tartott.. Volt szerelem, de.. ennyi..

----------------

Miley, ejnye-bejnye! Ki ez a csinos pasi ott melletted? - mivel Mi nem tudjuk.. annyit tudni, hogy kapcsolatuk mindössze fél óráig tartott.. pontosabban addig, míg Billy Ray félbe nem szakította Őket.. :) :S

 

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 44463
Hónap: 97
Nap: 3